IQ Press Lapkiadó Kft.

Kiadványok

Otthon Magazin
Havonta megjelenő lakberendezési-életstílus magazin. Minőségileg magas színvonalon, ugyanakkor érthető, szórakoztató formában közelíti meg az otthonteremtés témakörét, ötleteket ad a lakás szépítésére, a mindennapok szebbé tételére.
Otthon Konyha Különszám
A konyhák világát veszi górcső alá, az alapvető stílusirányzatok bemutatásától egészen a kisgépek szintjéig minden területre kitérünk az Otthontól megszokott prémium minőségben.
Otthon Kert Különszám
A magazin fókuszba állítja a kert nyújtotta örömöket. A lap foglalkozik a növények, virágok ültetésével és gondozásával, a kert vagy terasz szépítésével, dekorálásával és berendezésével.
BBC goodfood
A gasztro print piac kiemelkedő szereplője 2012 óta. Az otthon főzés magazinja, amely a hétköznapok során bevethető megoldásokat és különlegességeket is bemutat, számos ötletet nyújt a hétvégi főzésekhez is.
Praktika
A havonta megjelenő Praktika magazin, azoknak az olvasóknak kínál változatos és látványos tartalmat, akiknek fontos a lakás egyedi díszítése, a gyerekkel való közös foglalatosság és szeretik kipróbálni kézügyességüket.
Praktika Különszám ADVENT
A Praktika Advent különszám fókuszában a karácsonyi készülődés áll. Számos új, izgalmas és inspiráló ötletet mutatunk be, mellyel olvasóink ünnepivé és egyedivé varázsolhatják lakókörnyezetüket.
Praktika Különszám AMIGURUMI
A magazin a rendkívül népszerű amigurumi horgolást helyezi fókuszba. Számos új és inspiráló megoldást kínál a technika szerelmeseinek a Praktika magazinnál már ismert magas tartalmi minőségben.
Praktika Varrás
Évente öt alkalommal jelenik meg a Praktika VARRÁS magazin, amely hiánypótló tartalommal kedveskedik a varrás szerelmeseinek. Fókuszában a home dekor tartalom áll: a megvarrható, egyedi otthon dekorációs ötletek.
Praktika Keresztszemes Hímzés
Az évente öt alkalommal megjelenő Praktika Keresztszemes hímzés az egyik legnépszerűbb hímzéstechnikára épül, és a Nagy Britanniában piacvezető The World of Cross Stitching egyedi, modern és színvonalas mintáit mutatja be.
Diana Filéhorgolás
A filéhorgolás szerelmeseinek szóló negyedévente megjelenő magazin, jellemzően terítő mintákkal, rajzokkal és leírásokkal.
Diana Horgolási Ötletek
Az évente öt alkalommal megjelenő magazin horgolt díszeket, ajándékötleteket tartalmaz, melyek segítségével a lakásból igazi otthon lesz. A magazin két színnel rajzolt mintái könnyítik a horgolást.
Diana Horgolt divat
A negyedévente megjelenő magazin az adott évszak divatos horgolt darabjait tartalmazza részletes, jól követhető leírásokkal, pontos horgolásmintákkal.
Diana receptek
A negyedévente megjelenő magazin édes és sós recepteket tartalmaz, húsok, sültek, sütemények, torták, aprósütik évszakok és tematika szerinti csoportosításban.
Dekorációs ötletek
Az évente öt alkalommal megjelenő, felnőtteknek szóló magazin, dekorációs ötleteket mutat be a lakásba, kertbe, eseményekre, ünnepekre, változatos kézműves technikákkal.
Kreatív ötletek Special
Negyedévente megjelenő, speciális dekorációs ötleteket kínáló magazin, amelyben a tartalom mindig egy-egy téma köré összpontosul. Húvétkor, Karácsonykor egyszerűen megvalósítható ötleteket nyújt gyerekeknek.
Tarka Barka Barkácsfüzet
Gyermekeknek szóló kiadvány, melyben kipattintható és összeállítható figurák találhatók. Megjelenik évente öt alkalommal.
Kreatív Mandala
A negyedévente megjelenő Kreatív Mandala a népszerű Kreatív Színvarázs testvérlapja. Kizárólag mandala motívumokat tartalmaz. A magazin perforált lapjai kivehetők, így az alkotások akár bekeretezve is megőrizhetők.
A kéthavonta megjelenő kiadvány pontösszekötős rajzoló feladványokat tartalmaz, melyek különlegessége, hogy az olvasó nem látja előre, hogy mi rajzolódik ki a végső ábrából, így pontról-pontra nő az izgalom és az élvezet.
Füles
Hetente megjelenő szórakoztató, magazinos rejtvénylap. Keresztrejtvények, játékok, mókák és kvízek sokaságát kínálja minden héten a rejtvényfejtőknek. A pályázatokon értékes nyereményeket lehet nyerni.
Kis Füles
A Kis Füles havonta megjelenő, 6-12 éves gyerekeknek szóló, szórakoztató, ismeretterjesztő, foglalkoztató rejtvénymagazin. Szeretik a gyerekek, mert figyelemfelkeltő, játékos és érdekes.
Kis Füles Különszám
A Kis Füles rejtvénymagazin negyedévente megjelenő különszáma. Játékos foglalkoztató 6-12 éves gyerekeknek, 100 oldalon. Minden lapszám értékes ajándékkal kapható.
Első foglalkoztatóm
Foglalkoztató feladatok 2-4 éves korú gyerekeknek. A foglalkoztatóban játékos feladványok, színezők, különbségkeresők, labirintusok találhatók. Megjelenik negyedévente.
HOW IT WORKS - Világunk Titkai
A kéthavonta megjelenő magazin könnyed, szórakoztató módon, mégis szakmailag hitelesen mutatja be, hogyan működik a minket körülvevő világ. Mindezt lélegzetelállító képekkel és illusztrált magyarázatokkal ábrázolja.
FÜLES BOOKAZINE: Emberi test
A bookazine a világ egyik legérdekesebb és legbonyolultabb építményét, az emberi testet veszi górcső alá, és mutatja meg szemléletesen, rengeteg kuriózummal és szép képekkel.
ÜLES BOOKAZINE: A csodálatos állatvilág
A homoki ásótyúk homokkupac alá rejti tojásait, a fiókák, ha készen állnak a kikelésre, a hátukra fordulnak, és a lábukkal ássák ki magukat. Ebben az egyetlen kiadványban tízezernyi olyan érdekesség olvasható az állatok világáról, amelynek a többségét nem tudtuk.
FÜLES BOOKAZINE: Nagy katasztrófák
Aki nem tud azokról a hatalmas katasztrófákról, amelyek a Földet és az embereket sújtották az idők folyamán, valójában nem is láthatja át mélységében a történelmet. Már csak ezért is érdemes ezt a kiadvány áttanulmányozni.
Füles Rejtvény Mix
Havonta megjelenő, a legnépszerűbb rejtvénytípusokból összeállított kiadvány. A rejtvények jelentős része poénvadászat, de megtalálható benne plusz egy vicc, szókereső, szám szerint, mozaikrejtvény, sudoku és olasz módra is.
Füles EXTRA Rejtvény Mix
Negyedévente megjelenő magazin, amely a legnépszerűbb rejtvényekből lett összeállítva. A rengeteg poénvadászat mellett plusz egy vicc, szókereső, mozaikrejtvény és szám szerint is található a lapban, a nehezebb rejtvények kedvelőinek olasz módrát kínálunk.
Füles Sudoku könnyű
Magyarország piacvezető rejtvénylapja a Füles, és Európa legnagyobb rejtvénylapkiadója a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles három új sudoku kiadványa, a legnépszerűbb logikai rejtvények kedvelőinek.
Füles Sudoku nehéz
Magyarország piacvezető rejtvénylapja a Füles, és Európa legnagyobb rejtvénylapkiadója a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles három új sudoku kiadványa, a legnépszerűbb logikai rejtvények kedvelőinek.
Füles Skandi
Kéthetente megjelenő, könnyed, humoros és szórakoztató skandináv rejtvényeket tartalmazó rejtvénylap.
Füles Szám Szerint
Évente nyolcszor megjelenő kiadvány több mint 60 népszerű szám szerint feladvánnyal, Füles minőségben.Változatos és színes poénok, egyedi rejtvénykülönlegességek.
Poén-Kereső
Humor és rejtvény hétről-hétre! Tizenhat oldalas gyűjtemény a legnépszerűbb rejtvénytípusból. Minden lapszámban készpénznyeremény!
Poén-Kereső Különszám
A népszerű Poénkereső kéthavonta megjelenő különszáma. Könnyed, magas színvonalú rejtvények, fergeteges humor!
Kemény dió
Havonta megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Olasz módra extra
Kéthavonta megjelenő 100 oldalas rejtvénymagazin, az olasz típusú keresztrejtvény kedvelőinek.
Szókereső
Kéthetente megjelenő rejtvénylap. Szórakoztató szóvadászat, pihentető feladatok minden korosztálynak.
100 poén
Évente nyolcszor megjelenő, a humoros, skandináv típusú rejtvényeket kedvelők lapja.
Észjáték
Negyedévente megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Grafilogika
A havonta megjelenő Grafilogika klasszikus japán képrejtvényeket tartalmaz. Izgalmas és magával ragadó feladványai fejlesztik a logikai és vizuális gondolkodást. A sikeres rejtvényfejtés öröme mellett pedig az aklotás élményével is gazdagabbá tesznek.
Forog az idegen
A közkedvelt havilap a hagyományt követve csak skandináv típusú rejtvényekeből áll, 12 oldalon. Tartalmas és jó szórakozás az egész családnak!
UHU
A humoros skandináv és a hagyományos rejtvényeket kedvelők lapja. Megjelenik kéthetente.
UHU Skandi EXTRA
Poénvadászat 100 oldalon. Vidám rejtvények, laza kikapcsolódás, színvonalas grafikák, kedvező áron. Megjelenik kéthavonta.
UHU Óriás
Évente nyolcszor megjelenő, a hazai piacon egyedülálló termék. Kihajtogatás után közel egy négyzetméter felületű keresztrejtvény-szórakozási lehetőséget biztosító sajátos lap a családnak, illetve baráti társaságnak egyaránt.
Otthon Házak Különszám
Ebben a különszámban – az Otthon magazintól eltérően – családi házakat mutatunk be, kiemelve egy-egy építőipari szegmens mintaértékű megoldásait, szem előtt tartva a prémium minőséget.
Otthon Kislakás
Hasznos, kézzelfogható tanácsokat ad azoknak, akik lakásukat készülnek megvenni vagy kialakítani. A fókuszba hozott praktikus és takarékos megoldások szépek, divatosak, kedvcsinálóak.
BBC Kertvilág
A havonta megjelenő kiavány a BBC Gardeners' World kertészeti lap tartalmára épül. Foglalkozik az aktuális kerti problémák megoldásával úgy, mint a szép és színes virágágyások kialakítása.
Prima Konyha
Príma Konyha a magyar konyha és a hazai ízek kedvelőinek ad hónapról-hónapra ötleteket a főzéshez. Hiteles, kipróbált tartalom középpontjában a bárki számára könnyen elkészíthető klasszikus fogások szerepelnek.
Praktika Különszám KONYHA
A Praktika Konyha gyorsan elkészíthető recepteket tartalamaz a hétköznapokra, vagy akár a hétvégi ebédhez is. A kipróbált receptek könnyen beszerezhető alapanyagokból állnak, praktikus tanácsokkal és fázisfotókkal.
Praktika Gyerek
A lap alapját a legérdekesebb gyermekeknek elkészíthető Praktika tartalmak gyűjteménye adja, ám új ötleteket is találnak azok az olvasók, akik szebbé, vagy játékosabbá szeretnék tenni kisgyermekeink életét és környezetét.
Praktika Kötés
Az évente öt alkalommal megjelenő magazinban a hagyományos technikák, a klasszikus modellek ötvöződnek a modern stílussal. A tartalom összeállításánál fő szempont a hordhatóság és a pontos leírások.
Praktika Horgolás
Az évente öt alkalommal megjelenő magazin egyedi tartalmát a horgolható otthon dekorációs oldalak jelentik, ami kuriózum a piacon. A nehezebb mintákhoz leszámoló rajz található, hogy könnyedebbé tegye a horgolást.
Diana Filéhorgolás Special
A horgolás szerelmeseinek kedveskedünk a Diana Filéhorgolás Special negyedéves magazinnal, amelyben a lakásdekorációs ötleteken felül, divatos kiegészítőket és imádnivaló horgolt figurákat mutatunk be.
Diana Horgolásvarázs
A Diana Horgolásvarázs negyedévente megjelenő magazin horgolási ötletekkel, leírásokkal és sablonokkal.
Sandra
Kéthavonta megjelenő magazin, évszakokhoz igazodó kötött divattal fiatal nők számára, változatos mintákkal és fazonokkal.
VARRÁS & divat
A lap fókuszában a könnyen elkészíthető, mégis látványos darabok állnak. A kortalan divatdarabok mellett szakmai fogásokat mutat be a magazin. Értelmezhető szabásminták, egyszerűen megvarrható nagyszerű ötletek jellemzik a lapot.
Diana receptek Special
A negyedévente megjelenő magazin édes és sós recepteket tartalmaz, húsok, sültek, sütemények, torták, aprósütik évszakok és tematika szerinti csoportosításban.
Kreatív Gyermek
Dekorációs és barkács ötletek gyermekeknek, barkácsszakköröknek, játékos kedvű felnőtteknek, többféle alapanyagból, többféle technikával. Megjelenik évente öt alkalommal.
Ötlet Mozaik
A havonta megjelenő Ötlet Mozaik magazin ház- és lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertápolással és rendezéssel, valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, új termékek bemutatásával foglalkozik.
Kreatív Színvarázs
A negyedévente megjelenő lap a felnőttek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő színezés szerelmeseinek szól. A színezés stresszoldó, nyugtató hatása mellett, sikerélményt is biztosít.
Kreatív Színező Logika
A negyedévente megjelenő Kreatív Színező Logika a népszerű Kreatív Színvarázs testvérlapja. A magazin a logikus gondolkodás és a színezés kreatív és pihentető tevékenységét varázsolja egységgé.
Füles Évkönyv
A legszórakoztatóbb rejtvények gyűjteménye egész évre. Valamennyi rejtvénytípus megtalálható benne. Mellékletben óriásrejtvények találhatóak a kihívást kedvelők számára. Az Évkönyvben nyolc oldal található a gyerekeknek.
Füles plusz
Évente nyolc alkalommal megjelenő, szórakoztató, magazinos rejtvényújság változatos rejtvényekkel, kvízekkel, ismeretterjesztő rovatokkal, értékes nyereményekkel.
Ovis foglalkoztatóm
Foglalkoztató feladatok 3-6 éves korú gyerekeknek. A foglalkoztatóban játékos feladványok, színezők, különbségkeresők, labirintusok találhatók. Megjelenik negyedévente.
Kreatív divattervező
Negyedévente megjelenő színező a legújabb trendek szerint. Ebben a színezőben minden a divat körül forog. Táskák, cipők, kirakatok és teljes ruhásszekrények. Na, és persze, a rengeteg ruha.
FÜLES BOOKAZINE: A csodálatos Föld
Hegyek, síkságok, folyók és tengerek... Hogyan keletkezett planétánk és rajta az élet? Mik a futóáramlások? Ki nyitotta ki „a pokol kapuját”? A bookazine olvasója számos dolgot megtud Földünkről, amit tudni érdemes.
FÜLES BOOKAZINE: Did you know?
Különleges és meglepő tudnivalók a sofőr nélkül száguldó kocsiról, a kommunikálni képes növényekről, arról, hogy össze tudja-e törni egy énekes pusztán a hangjával az üveget – és még sok-sok témáról.
FÜLES BOOKAZINE: Dinoszauruszok
Évtizedek óta világszerte nagy az érdeklődés a dinoszauruszok iránt. Mégis többé-kevésbé mesebeli lényeknek tekintjük őket. Pedig ezek valóságos állatok voltak, amelyek éppúgy különféle adottságokkal bírtak és sokféleképpen harcoltak a túlélésért.
Füles Skandi Mix
Kéthetente megjelenő, a rendkívül népszerű poénvadászatokat tartalmazó kiadvány. Könnyed rejtvények, laza kikapcsolódás, színvonalas grafikák, jó humor!
Füles EXTRA Skandi Mix
Kéthavonta megjelenő skandináv rejtvénymagazin, lapszámokként 100 poénvadászattal.
Füles Sudoku közepes
Magyarország piacvezető rejtvénylapja a Füles, és Európa legnagyobb rejtvénylapkiadója a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles három új sudoku kiadványa, a legnépszerűbb logikai rejtvények kedvelőinek.
Füles Sudoku EXTRA
Negyedévente megjelenő kiadvány 525 feladvánnyal sudokurajongóknak! Több mint 20 rejtvénytípus, a sudokufeladványok teljes repertoárja. Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk!
Füles Skandi EXTRA
A népszerű Füles Skandi rejtvénylap különszáma. Száz oldalon 125 poénvadászat típusú rejtvény! Magas színvonal, kedvező áron! Megjelenik negyedévente.
Skandi Klub EXTRA
125 rejtvény a poénvadászatok kedvelőinek. 100% rejtvény, 100% poénvadászat, 100% szórakozás; élvezetes, jól fejthető rejtvények! Megjelenik évente hét alkalommal.
Rejtvény Klub Extra
Kéthavonta megjelentő rejtvénymagazin, rengeteg rejtvénnyel, poénnal és ismerős rejtvényhőssel! 100% rejtvény, 100% szórakozás.
Kemény Dió EXTRA
Negyedévente megjelenő rejtvénymagazin 100 oldalon 100 különleges feladvánnyal a rejtvényfejtés mestereinek! Megtalálható benne az Olasz módrától, a Rejtvényszigeten keresztül a különböző kevert feladványokig minden.
Poénvadászat
Humor és rejtvény hétről-hétre! Tizenhat oldalas gyűjtemény a legnépszerűbb rejtvénytípusból. Minden lapszámban értékes pályázati nyeremény!
Olasz módra
Havonta megjelenő rejtvénylap, a nehezebb rejtvényeket kedvelők számára.
33+1 vicc
Havonta megjelenő rejtvénylap a népszerű Plusz egy vicc típusú rejtvények kedvelőinek.
99+1 vicc EXTRA
Könnyedén fejthető rejtvények, a humor szerelmeseinek! Szórakoztató kikapcsolódás, garantált sikerélmény! Kezdők is bátran elkezdhetik! Megjelenik kéthavonta.
Poénkoktél
A humoros és népszerű skandináv típusú rejtvényeket kedvelők havi rejtvénylapja.
Logika
A logikai rejtvényeket kedvelők lapja. Megjelenik havonta.
Poénvadászat EXTRA
Évente nyolcszor megjelenő, 125 poénos skandit rejtő rejtvénymagazin a könnyed szórakozást kedvelő rejtvényfejtők számára. Színvonalas rejtvények, szenzációs poénok!
Füles Poén EXTRA
A poénvadászatokból sosem elég! A népszerű Füles Poén rejtvénylap évente nyolc alkalommal megjelenő különszáma. Könnyed rejtvények, laza kikapcsolódás, színvonalas grafikák, kedvező áron!
Skandi Világ
Havonta megjelenő, népszerű és humoros, skandináv típusú rejtvényeket tartalmazó rejtvénylap.
UHU Szám szerint
Szám szerint rejtvények minden mennyiségben. Szórakozás, kikapcsolódás, színvonalas grafikák, kedvező áron. Megjelenik kéthavonta.

Weboldalak

Otthon.com
Az otthon.com kísérőnek szegődik az olvasó mellé, ami az ingatlan kiválasztásától a berendezéséig, a kisebb felújítástól az energiatakarékos megoldásokig ötletekkel és újdonságokkal szolgál.
Praktika.hu
A praktika.hu folyamatosan frissülő tartalmat kínál mindazoknak, akik vonzódnak a kézműves technikákhoz, akik szeretnék fejleszteni a kézügyességüket vagy nagyra értékelik a saját kezűleg készített tárgyakat.
Otletmozaik.hu
Az otletmozaik.hu gyors és szakszerű információkat kínál az építkezés, felújítás, barkácsolás, kertépítés témakörében. Weboldalunk kiemelt hangsúlyt fektet az új építőanyagok, eljárások, eszközök, szakemberek bemutatására, összehasonlító tesztjére, a szegmens legfrissebb híreinek azonnali közlésére.
ÁSZF