IQ Press Lapkiadó Kft.

Kiadványok

Otthon Magazin
Kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin. Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló ízlésformáló olvasmány.
Otthon Konyha Különszám
A konyhák világát veszi górcső alá, az alapvető stílusirányzatok bemutatásától egészen a kisgépek szintjéig minden területre kitérünk az Otthontól megszokott prémium minőségben.
Otthon Kert Különszám
A magazin fókuszba állítja a kert nyújtotta örömöket. A lap foglalkozik a növények, virágok ültetésével és gondozásával, a kert vagy terasz szépítésével, dekorálásával és berendezésével.
Praktika
Praktikus nőknek szóló, ízlésformáló, trendteremtő, inspiráló havonta megjelenő női magazin.
Praktika Különszám ADVENT
A Praktika Advent különszám fókuszában a karácsonyi készülődés áll. Számos új, izgalmas és inspiráló ötletet mutatunk be, mellyel olvasóink ünnepivé és egyedivé varázsolhatják lakókörnyezetüket.
Praktika Különszám AMIGURUMI
A magazin a rendkívül népszerű amigurumi horgolást helyezi fókuszba. Számos új és inspiráló megoldást kínál a technika szerelmeseinek a Praktika magazinnál már ismert magas tartalmi minőségben.
Praktika Varrás
Ez a különszám a Home Sewing magazin tartalmára épül, melyben a varrott lakás kiegészítők jutnak főszerephez. Látványos képekkel illusztrált, szép, divatos és kedvcsináló ötleteket találnak azok az olvasóink.
Kreatív Keresztszemes Hímzés
Az angol World of Cross Stitching magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Diana Filéhorgolás
A filéhorgolás szerelmeseinek szóló magazin, jellemzően terítő mintákkal. Rajzokkal és leírásokkal.
Diana Horgolási Ötletek
Filéhorgolásos és hagyományos horgolt terítők mintái, leírással és rajzokkal.
Diana Horgolt divat
Filéhorgolásos és hagyományos horgolt terítők mintái, leírással és rajzokkal.
Diana receptek
Édes és sós receptek, húsok, sültek, sütemények, torták, aprósütik receptjei évszakok és tematika szerinti csoportosításban.
Dekorációs ötletek
Felnőtteknek szóló magazin, dekorációs ötletekkel a lakásba, kertbe, eseményekre, ünnepekre, változatos kézműves technikákkal.
Kreatív ötletek Special
Gyermekeknek szóló magazin, papír ablakdekorációkkal, egy-egy téma köré csoportosítva. Csak vágás és ragasztás, nem kell komolyabb kézügyesség hozzá.
Tarka Barka Barkácsfüzet
Gyermekeknek szóló kiadvány, kipattintható és összeállítható figurákkal, egy füzet egy témát ölel fel.
Kreatív Mandala
A Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelennek meg a legújabb Kreatív színező lapok. A Kreatív Mandala kizárólag mandalákat, legnépszerűbb motívumokat tartalmaz.
A Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelennek meg a legújabb Kreatív színező lapok. A kiadvány pontösszekötős rajzoló feladványokat tartalmaz, az olvasó nem látja előre, hogy mi rajzolódik ki a végső ábrából.
Füles
Hetente megjelenő szórakoztató magazinos rejtvénylap. Keresztrejtvények, játékok, mókák és kvízek sokaságát kínálja minden héten a rejtvényfejtőknek.
Füles Plusz Extra nyár
Extra nyári kiadvány a rejtvények szerelmeseinek! 125 könnyen fejthető, szórakoztató feladvány: poénvadászatok, kvízek, rengeteg humor! Mindez a szokásosnál nagyobb méretben, teljesen színesen és az eddig megszokott áron!
Kis füles
A Kis Füles havonta megje- lenő, 6-12 éves gyerekeknek szóló, szórakoztató, ismeret- terjesztő rejtvénymagazin.
A kiadvány a gyermekek érdeklődési köréhez igazodó rejtvényekkel, kvízekkel, képregényekkel jelenik meg.
Kis Füles Különszám
Vakáció! A Kis Füles rejtvénymagazin nyári különszáma. Játékos foglalkoztató 6-12 éves gyerekeknek, 100 oldalon! A kiadvány mellé ajándékba Disney játékkártyát adunk.
Első foglalkoztatóm
Foglalkoztató feladatok 2-4 éves korú gyerekeknek. Színezés, rajzolás, számolás. Kiváló minőségű papíron, kedvező áron.
HOW IT WORKS - Világunk Titkai
A havonta megjelenő magazin könnyed, szórakoztató módon, mégis szakmailag hitelesen mutatja be, hogyan működik a minket körülvevő világ. Mindezt lélegzetelállító képekkel és illusztrált magyarázatokkal ábrázolja.
FÜLES BOOKAZINE: Emberi test
A bookazine a világ egyik legérdekesebb és legbonyolultabb építményét, az emberi testet veszi górcső alá, és mutatja meg szemléletesen, rengeteg kuriózummal és szép képekkel.
ÜLES BOOKAZINE: A csodálatos állatvilág
A homoki ásótyúk homokkupac alá rejti tojásait, a fiókák, ha készen állnak a kikelésre, a hátukra fordulnak, és a lábukkal ássák ki magukat. Ebben az egyetlen kiadványban tízezernyi olyan érdekesség olvasható az állatok világáról, amelynek a többségét nem tudtuk.
FÜLES BOOKAZINE: Nagy katasztrófák
Aki nem tud azokról a hatalmas katasztrófákról, amelyek a Földet és az embereket sújtották az idők folyamán, valójában nem is láthatja át mélységében a történelmet. Már csak ezért is érdemes ezt a kiadvány áttanulmányozni.
Füles Sudoku könnyű
A Füles Sudoku könnyű a Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles új kiadványa. A lapban közel azonos nehézségű (1-2-3) rejtvényeket találhat mindenki a tudásának és kedvének megfelelően kéthetente.
Füles Sudoku nehéz
A Füles Sudoku nehéz a Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles új kiadványa. A lapban közel azonos nehézségű (7-8-9) rejtvényeket találhat mindenki a tudásának és kedvének megfelelően kéthetente.
Füles Sudoku
150 feladvány a legnépszerűbb logikai rejtvénybők, a sudoku-ból. A hagyományos 9x9-es feladványokon kívül különlegességekkel lepjük meg olvasóinkat.
Füles Skandi
Könnyen fejthető, szórakoztató rejtvények a Poénvadászatok kedvelőinek! 32 rejtvény hihetetlenül olcsó áron! 30 000 forint készpénznyeremény! Páratlan humor, minden páratlan héten! Szerdánként keresse az újságárusoknál!
Skandi Klub
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan skandináv rejtvénylap között. SKANDI KLUB! Kéthetente megjelentő rejtvénylap a poénvadászatok kedvelőinek. Minőségi rejtvények, színvonalas grafikák, fergeteges humor.
Skandi Klub KÜLÖNSZÁM
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan skandináv rejtvénylap között. SKANDI KLUB! A kéthetente megjelentő rejtvénylap különszáma, amely kéthavonta várja a poénvadászatok kedvelőit. Állandó hősök, érdekes életutak. Minőségi rejtvények, színvonalas grafikák, fergeteges humor.
Füles Szám Szerint
Kifejezetten a rejtvényfejtők kívánságára megjelent rejtvénymagazin! Több, mint 60 szám szerint feladvány - Füles-minőségben! Megjelenik kéthavonta.
Poén-Kereső
Hetente megjelenő, 16 oldalas kiadvány, amely kizárólag poénvadászatokat tartalmaz. Minden számban készpénznyereménnyel!
Poén-Kereső Különszám
Negyedévente megjelenő, 68 oldalas rejtvénylap. Tele poénvadászattal! Minden számban készpénznyereménnyel!
Kemény dió
Havonta megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Olasz módra extra
Negyedévente megjelenő kiadvány, százoldalnyi terjedelemben, mely lehetővé teszi, hogy az olasz módra rejtvénytípust kedvelőknek sok érdekes, ritkán megjelenő vagy még sohasem látott fajtát, változatot kínáljon.
Szókereső
Kéthetente megjelenő rejtvénylap. Szórakoztató szóvadászat, pihentető feladatok minden korosztálynak.
100 poén
A humoros, skandináv típusú rejtvényeket kedvelők lapja. 80 oldalon 100 rejtvény.
Észjáték
Negyedévente megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Grafilogika
Havonta megjelenő rejtvénylap, rejtvényekből rajzok.
Forog az idegen
12 A/3-as oldalon 100% skandináv típusú rejtvények. Nehezebbek a rejtvények az átlagnál, így inkább az igényesebb fejtőknek ajánljuk, akik még a skandináv rejtvényekben is szeretik a kihívásokat.
UHU
8 A/3-as oldalon többségben skandináv típusú rejtvények, ezek mellett állandó oldalakon egy-egy szókereső, szám szerint és olasz módra típusú feladványok. Mind a három a megjelenési dátummal aktuális fősorral.
UHU Skandi EXTRA
Ebben az új kiadványunkban 100 darab skandináv keresztrejtvény található. Kicsit könnyebb rejtvényekkel, mint amiket az UHU-lapcsaládban megszokhattunk.
Otthon Házak Különszám
Ebben a különszámban – az Otthon magazintól eltérően – családi házakat mutatunk be, kiemelve egy-egy építőipari szegmens mintaértékű megoldásait, szem előtt tartva a prémium minőséget.
Otthon Kislakás
Hasznos, kézzelfogható tanácsokat ad azoknak, akik lakásukat készülnek megvenni vagy kialakítani. A fókuszba hozott praktikus és takarékos megoldások szépek, divatosak, kedvcsinálóak.
BBC Kertvilag
Népszerű szakértők adnak tanácsot a hobbikertészeknek, praktikus információk olvashatók virág- és zöldségfajtákról, kertgondozásról. Foglalkozik a lap kerti problémák megoldásával, szép és színes virágágyások kialakításával.
Praktika Különszám KONYHA
A Praktika Konyha gyorsan elkészíthető recepteket tartalmaz a hétköznapokra, vagy akár a hétvégi ebédhez is. A kipróbált receptek könnyen beszerezhető alapanyagokból állnak, praktikus tanácsokkal és fázisfotókkal.
Praktika Különszám ESKÜVŐ
A lap alapját kézzel készült dekorációk válogatott gyűjteménye adja, melynek fókuszában az esküvő témája áll. A kiadványban ötletes és lenyűgöző esküvői dekorációs ötleteket találnak az olvasók.
Praktika Gyerek
A lap alapját a legérdekesebb gyermekeknek elkészíthető Praktika tartalmak gyűjteménye adja, ám új ötleteket is találnak azok az olvasók, akik szebbé, vagy játékosabbá szeretnék tenni kisgyermekeink életét és környezetét.
Kreatív Kötés
Az angol Simply Knitting magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Kreatív Horgolás
Az angol Simply Crochet magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Diana Filéhorgolás Special
A horgolás szerelmeseinek kedveskedünk a Diana Filéhorgolás Special magazinnal, amelyben a lakásdekorációs ötletek mellett divatos kiegészítőket és imádnivaló horgolt figurákat mutatunk be.
Diana Horgolásvarázs
Horgolási ötletek, többségében terítők, futók és polccsipkék mintáival.
Sandra
Évszakokhoz igazodó kötött divat fiatal nők számára, változatos mintákkal és fazonokkal.
VARRÁS & divat
A lap fókuszában a könnyen elkészíthető, mégis látványos darabok állnak. A kortalan divatdarabok mellett szakmai fogásokat mutat be a magazin.
Diana receptek Special
Édes és sós receptek, húsok, sültek, sütemények, torták, aprósütik receptjei évszakok és tematika szerinti csoportosításban.
Kreatív és Ötletes
Gyerekeknek szóló magazin, változatos technikákkal, papírhajtogatás, gyurmázás egy-egy téma köré felépítve.
Kreatív Gyermek
Dekorációs és barkács ötletek gyermekeknek, többféle alapanyagból, többféle technikával. Kézügyességet igénylő témák.
Kreatív ötletek
Gyermekeknek szóló magazin, papír ablakdekorációkkal, egy-egy téma köré csoportosítva. Csak vágás és ragasztás, nem kell komolyabb kézügyesség hozzá.
Ötlet Mozaik
Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanácscsal szolgáló színes magazin.
Kreatív Színvarázs
A Kreatív Színvarázs a felnőttek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő színezés szerelmeseinek szól.
Kreatív Színező Logika
A Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelennek meg a legújabb Kreatív színező lapok. A Kreatív Szinező Logika a logikus gondolkodás és a színezés kreatív és pihentető tevékenységét varázsolja egységgé.
Füles évkönyv
A legszórakoztatóbb rejtvények gyűjteménye egész évre. Szinte valamennyi rejtvénytípus megtalálható benne, a kihívást kedvelők óriásrejtvényeket fejthetnek a mellékletben. Rengeteg pályázat, színvonalas nyeremények!
Füles plusz
Szórakoztató, magazinos rejtvényújság változatos rejtvényekkel, kvízekkel, ismeretterjesztő rovatokkal, értékes nyereményekkel.
Ovis foglalkoztatóm
Foglalkoztató feladatok 3-6 éves korú gyerekeknek. Játékos feladványok, színezők, különbségkeresők, labirintusok. Kiváló minőségű papíron, kedvező áron.
Kreatív divattervező
Színező a legújabb trendek szerint. Ebben a színezőben minden a divat körül forog. Táskák, cipők, kirakatok és teljes ruhásszekrények. Na, és persze a rengeteg ruha. Kiváló minőségű papíron.
FÜLES BOOKAZINE: A csodálatos Föld
Hegyek, síkságok, folyók és tengerek... Hogyan keletkezett planétánk és rajta az élet? Mik a futóáramlások? Ki nyitotta ki „a pokol kapuját”? A bookazine olvasója számos dolgot megtud Földünkről, amit tudni érdemes.
FÜLES BOOKAZINE: Did you know?
Különleges és meglepő tudnivalók a sofőr nélkül száguldó kocsiról, a kommunikálni képes növényekről, arról, hogy össze tudja-e törni egy énekes pusztán a hangjával az üveget – és még sok-sok témáról.
FÜLES BOOKAZINE: Dinoszauruszok
Évtizedek óta világszerte nagy az érdeklődés a dinoszauruszok iránt. Mégis többé-kevésbé mesebeli lényeknek tekintjük őket. Pedig ezek valóságos állatok voltak, amelyek éppúgy különféle adottságokkal bírtak és sokféleképpen harcoltak a túlélésért.
Füles Sudoku közepes
A Füles Sudoku közepes a Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles új kiadványa. A lapban közel azonos nehézségű (4-5-6) rejtvényeket találhat mindenki a tudásának és kedvének megfelelően kéthetente.
Sudoku EXTRA
525 feladvány sudokurajongóknak! Több mint 20 rejtvénytípus, a sudokufeladványok teljes repertoárja – kezdőknek és haladóknak.
Füles Sudoku EXTRA
525 feladvány sudoku rajongóknak! Több mint 20 rejtvénytípus, a sudoku feladványok teljes repertoárja – kezdőknek és haladóknak. Tudásszintjét különböző tesztfeladatsorokon ellenőrizheti.
Füles Skandi EXTRA
A népszerű Füles Skandi rejtvénylap különszáma. Száz oldalon 125 poénvadászat típusú rejtvény! Magas színvonal, kedvező ár! Megjelenik negyedévente.
Skandi Klub EXTRA
A Skandi KLUB rejtvénylap kéthavonta megjelenő extra kiadása, rengeteg skandival. 100% rejtvény, 100% szórakozás!
Rejtvény Klub Extra
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan rejtvénylap között. A REJTVÉNY KLUB kéthavonta megjelenő EXTRA különszáma, bővített tartalommal. Sokféle rejtvénnyel, rengeteg poénvadászattal, extra feladványokkal, viccekkel és rövid, érdekes írásokkal.
Kemény Dió EXTRA
100 oldalon 100 különleges feladvány a rejtvényfejtés mestereinek! Minden kedvelt rejtvénytípus megtalálható benne, az Olasz módrától, a Rejtvényszigeten keresztül, a különböző kevert feladványokig. Garantált minőség, magas színvonal!
Poénvadászat
Humor és rejtvény hétről-hétre. Tizenhat oldalas gyűjtemény a legnépszerűbb rejtvénytípusból. Értékes pályázati nyeremények.
Olasz módra
Havonta megjelenő rejtvénylap a nehezebb rejtvényeket kedvelők számára.
33+1 vicc
Havonta megjelenő rejtvénylap a népszerű Plusz egy vicc típusú rejtvények kedvelőinek.
99+1 vicc EXTRA
Havonta megjelenő rejtvénylap a népszerű Plusz egy vicc típusú rejtvények kedvelőinek.
32 poén
Könnyedén fejthető rejtvények, a humor szerelmeseinek! Szórakoztató kikapcsolódás, garantált sikerélmény!
Poénkoktél
Havonta megjelenő rejtvénylap, a népszerű, skandináv típusú rejtvényeket tartalmazó lap.
Logika
Havonta megjelenő rejtvénylap a logikai rejtvényeket kedvelők részére.
Poénvadászat EXTRA
A legnépszerűbb skandináv rejtvénylap - a Poénvadászat - negyedéves extra különszáma. 125 skandi, 250.000 Ft készpénznyeremény!
Füles Poén EXTRA
A poénvadászatokból sosem elég! A népszerű Füles Poén rejtvénylap különszáma. Poénvadászatok 116 oldalon. Könnyed rejtvények, laza kikapcsolódás, színvonalas grafikák, kedvező ár. Megjelenik kéthavonta!
32 oldalas, havonta megjelenő rejtvénymagazin. Kizárólag poénvadászatokat tartalmaz. Minden számban készpénznyeremény!
UHU Szám szerint
Ebben az új kiadványunkban 68 oldalon szám szerint (más néven: kódolt) típusú rejtvényeket fejthet, melyben minden számhoz külön-külön betű tartozik. Ajánljuk ezt azoknak, szeretnek kódolt számok alapján rejtvényt fejteni.
UHU Óriás
8 A/3-as oldalni, 2 darab (90x60)-as óriás skandináv típusú rejtvény. Igazi kuriózum a rejtvénylappiacon. Nehezebbek a rejtvények az átlagnál, így inkább az igényesebb fejtőknek ajánljuk, akik még a skandináv rejtvényekben is szeretik a kihívásokat.

Weboldalak

Otthon.com
Az otthon.com kísérőnek szegődik az olvasó mellé, ami az ingatlan kiválasztásától a berendezéséig, a kisebb felújítástól az energiatakarékos megoldásokig ötletekkel és újdonságokkal szolgál.
Praktika.hu
A praktika.hu folyamatosan frissülő tartalmat kínál mindazoknak, akik vonzódnak a kézműves technikákhoz, akik szeretnék fejleszteni a kézügyességüket vagy nagyra értékelik a saját kezűleg készített tárgyakat.
Otletmozaik.hu
Az otletmozaik.hu gyors és szakszerű információkat kínál az építkezés, felújítás, barkácsolás, kertépítés témakörében. Weboldalunk kiemelt hangsúlyt fektet az új építőanyagok, eljárások, eszközök, szakemberek bemutatására, összehasonlító tesztjére, a szegmens legfrissebb híreinek azonnali közlésére.
ÁSZF