IQ Press Lapkiadó Kft.

Kiadványok

Otthon Magazin
Kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin. Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló ízlésformáló olvasmány.
Füles
Hetente megjelenő szórakoztató magazinos rejtvénylap. Keresztrejtvények, játékok, mókák és kvízek sokaságát kínálja minden héten a rejtvényfejtőknek.
Kis füles
A Kis Füles havonta megje- lenő, 6-12 éves gyerekeknek szóló, szórakoztató, ismeret- terjesztő rejtvénymagazin.
A kiadvány a gyermekek érdeklődési köréhez igazodó rejtvényekkel, kvízekkel, képregényekkel jelenik meg. 2017-ban minden szám mellé ajándék játékot teszünk!
Kemény dió
Havonta megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Olasz módra extra
Negyedévente megjelenő kiadvány, százoldanyi terjedelemben, mely lehetővé teszi, hogy az olasz módra rejtvénytípsut kedvelőknek sok érdekes, ritkán megjelenő vagy még sohasem látott fajtát, változatot kínáljon.
Szókereső
Kéthetente megjelenő rejtvénylap. Szórakoztató szóvadászat, pihentető feladatok minden korosztálynak.
100 poén
A humoros, skandináv típusú rejtvényeket kedvelők lapja. 80 oldalon 100 rejtvény.
Észjáték
Negyedévente megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Grafilogika
Havonta megjelenő rejtvénylap, rejtvényekből rajzok.
Füles Sudoku
150 feladvány a legnépszerűbb logikai rejtvénybők, a sudoku-ból. A hagyományos 9x9-es feladványokon kívül különlegességekkel lepjük meg olvasóinkat.
Füles Skandi
Könnyen fejthető, szórakoztató rejtvények a Poénvadászatok kedvelőinek! 32 rejtvény hihetetlenül olcsó áron! 30 000 forint készpénznyeremény! Páratlan humor, minden páratlan héten! Szerdánként keresse az újságárusoknál!
Füles Plusz Extra nyár
Extra nyári kiadvány a rejtvények szerelmeseinek! 125 könnyen fejthető, szórakoztató feladvány: poénvadászatok, kvízek, rengeteg humor! Mindez a szokásosnál nagyobb méretben, teljesen színesen és az eddig megszokott áron!
Füles Poén
A poénvadászatokból sosem elég. Itt a Füles rejtvénylap-család legújabb tagja! Poénvadászatok 32 oldalon. Könnyed rejtvények, kedves humor, laza kikapcsolódás, kedvező ár!
Füles Poén EXTRA
A poénvadászatokból sosem elég! A népszerű Füles Poén rejtvénylap különszáma. Poénvadászatok 116 oldalon.
Füles Skandi EXTRA
A népszerű Füles Skandi rejtvénylap különszáma. Száz oldalon 125 poénvadászat típusú rejtvény! Magas színvonal, kedvező ár! Megjelenik negyedévente.
Rejtvény Klub
Kéthetente megjelentő rejtvénylap vegyes rejtvényekkel, rengeteg poénvadászattal, viccekkel és rövid, érdekes írásokkal.
Kemény Dió EXTRA
100 oldalon 100 különleges feladvány a rejtvényfejtés mestereinek! Minden kedvelt rejtvénytípus megtalálható benne, az Olasz módrától, a Rejtvényszigeten keresztül, a különböző kevert feladványokig. Garantált minőség, magas színvonal!
Füles Sudoku EXTRA
525 feladvány sudoku rajongóknak! Több mint 20 rejtvénytípus, a sudoku feladványok teljes repertoárja – kezdőknek és haladóknak. Tudásszintjét különböző tesztfeladatsorokon ellenőrizheti.
Praktika
Praktikus nőknek szóló, ízlésformáló, trendteremtő, inspiráló havonta megjelenő női magazin.
Ötlet Mozaik
Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanácscsal szolgáló színes magazin.
Füles plusz
Szórakoztató, magazinos rejtvényújság változatos rejtvényekkel, kvízekkel, ismeretterjesztő rovatokkal, értékes nyereményekkel.
Füles évkönyv
Legszórakoztatóbb rejtvények gyűjteménye egész évre.
Poénvadászat
Humor és rejtvény hétről-hétre. Tizenhat oldalas gyűjtemény a legnépszerűbb rejtvénytípusból. Értékes pályázati nyeremények.
Olasz módra
Havonta megjelenő rejtvénylap a nehezebb rejtvényeket kedvelők számára.
33+1 vicc
Havonta megjelenő rejtvénylap a népszerű Plusz egy vicc típusú rejtvények kedvelőinek.
99+1 vicc EXTRA
Havonta megjelenő rejtvénylap a népszerű Plusz egy vicc típusú rejtvények kedvelőinek.
32 poén
Könnyedén fejthető rejtvények, a humor szerelmeseinek! Szórakoztató kikapcsolódás, garantált sikerélmény!
Poénkoktél
Havonta megjelenő rejtvénylap, a népszerű, skandináv típusú rejtvényeket tartalmazó lap.
Logika
Havonta megjelenő rejtvénylap a logikai rejtvényeket kedvelők részére.
Kis Füles Különszám
Vakáció! A Kis Füles rejtvénymagazin nyári külnöszáma. Játékos foglalkoztató 6-12 éves gyerekeknek, 100 oldalon! A kiadvány mellé ajándékba Disney játékkártyát adunk.
Miss Skandi EXTRA
Még több rejtvény! Még több humor! Még több sztár! Itt a Miss Skandi Extra! Sztárok és poénok 64 oldalon – nem csak hölgyeknek!
Poénvadászat EXTRA
A legnépszerűbb skandináv rejtvénylap - a Poénvadászat - negyedéves extra különszáma. 125 skandi, 250.000 Ft készpénznyeremény!
Skandi Klub
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan skandináv rejtvénylap között. SKANDI KLUB! Kéthetente megjelentő rejtvénylap a poénvadászatok kedvelőinek. Minőségi rejtvények, színvonalas grafikák, fergeteges humor.
Skandi Klub EXTRA
A Skandi KLUB rejtvénylap kéthavonta megjelenő extra kiadása, rengeteg skandival. 100% rejtvény, 100% szórakozás!
Kreatív Horgolás
Az angol Simply Crochet magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Kreatív Kötés
Az angol Simply Knitting magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Kreatív Keresztszemes Hímzés
Az angol World of Cross Stitching magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Kreatív Színvarázs
A Kreatív Színvarázs a felnőttek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő színezés szerelmeseinek szól.

Weboldalak

Otthon.com
Az otthon.com kísérőnek szegődik az olvasó mellé, ami az ingatlan kiválasztásától a berendezéséig, a kisebb felújítástól az energiatakarékos megoldásokig ötletekkel és újdonságokkal szolgál.
Praktika.hu
A praktika.hu folyamatosan frissülő tartalmat kínál mindazoknak, akik vonzódnak a kézműves technikákhoz, akik szeretnék fejleszteni a kézügyességüket vagy nagyra értékelik a saját kezűleg készített tárgyakat.
Otletmozaik.hu
Az otletmozaik.hu gyors és szakszerű információkat kínál az építkezés, felújítás, barkácsolás, kertépítés témakörében. Weboldalunk kiemelt hangsúlyt fektet az új építőanyagok, eljárások, eszközök, szakemberek bemutatsárása, összehasonlító tesztjére, a szegmens legfrisebb híreinek azonnali közlésére.
ÁSZF