IQ Press Lapkiadó Kft.

Kiadványok

Otthon Magazin
Kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin. Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló ízlésformáló olvasmány.
Otthon Kert Különszám
A magazin fókuszba állítja a kert nyújtotta örömöket. A lap foglalkozik a növények, virágok ültetésével és gondozásával, a kert vagy terasz szépítésével, dekorálásával és berendezésével.
Otthon Konyha Különszám
A konyhák világát veszi górcső alá, az alapvető stílusirányzatok bemutatásától egészen a kisgépek szintjéig minden területre kitérünk az Otthontól megszokott prémium minőségben.
Praktika
Praktikus nőknek szóló, ízlésformáló, trendteremtő, inspiráló havonta megjelenő női magazin.
Ötlet Mozaik
Havonta megjelenő lakásfelújítással, átalakítással, építkezéssel, kertrendezéssel valamint számos egyedi barkács- és javítási ötlettel, tanácscsal szolgáló színes magazin.
Kreatív Keresztszemes Hímzés
Az angol World of Cross Stitching magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Kreatív Mandala
A Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelennek meg a legújabb Kreatív színező lapok. A Kreatív Mandala kizárólag mandalákat, legnépszerűbb motívumokat tartalmaz. A magazin perforált, így az alkotások akár bekeretezve is megőrizhetők.
Kreatív Színező Logika
A Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelennek meg a legújabb Kreatív színező lapok. A Kreatív Szinező Logika a logikus gondolkodás és a színezés kreatív és pihentető tevékenységét varázsolja egységgé.
Füles
Hetente megjelenő szórakoztató magazinos rejtvénylap. Keresztrejtvények, játékok, mókák és kvízek sokaságát kínálja minden héten a rejtvényfejtőknek.
Füles Plusz Extra nyár
Extra nyári kiadvány a rejtvények szerelmeseinek! 125 könnyen fejthető, szórakoztató feladvány: poénvadászatok, kvízek, rengeteg humor! Mindez a szokásosnál nagyobb méretben, teljesen színesen és az eddig megszokott áron!
Kis füles
A Kis Füles havonta megje- lenő, 6-12 éves gyerekeknek szóló, szórakoztató, ismeret- terjesztő rejtvénymagazin.
A kiadvány a gyermekek érdeklődési köréhez igazodó rejtvényekkel, kvízekkel, képregényekkel jelenik meg. 2017-ban minden szám mellé ajándék játékot teszünk!
Füles Sudoku könnyű
A Füles Sudoku könnyű a Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles új kiadványa. A lapban közel azonos nehézségű (1-2-3) rejtvényeket találhat mindenki a tudásának és kedvének megfelelően kéthetente.
Füles Sudoku nehéz
A Füles Sudoku nehéz a Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles új kiadványa. A lapban közel azonos nehézségű (7-8-9) rejtvényeket találhat mindenki a tudásának és kedvének megfelelően kéthetente.
Füles Sudoku
150 feladvány a legnépszerűbb logikai rejtvénybők, a sudoku-ból. A hagyományos 9x9-es feladványokon kívül különlegességekkel lepjük meg olvasóinkat.
Rejtvény Klub Extra
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan rejtvénylap között. A REJTVÉNY KLUB kéthavonta megjelenő EXTRA különszáma, bővített tartalommal. Sokféle rejtvénnyel, rengeteg poénvadászattal, extra feladványokkal, viccekkel és rövid, érdekes írásokkal.
Füles Skandi
Könnyen fejthető, szórakoztató rejtvények a Poénvadászatok kedvelőinek! 32 rejtvény hihetetlenül olcsó áron! 30 000 forint készpénznyeremény! Páratlan humor, minden páratlan héten! Szerdánként keresse az újságárusoknál!
Skandi Klub
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan skandináv rejtvénylap között. SKANDI KLUB! Kéthetente megjelentő rejtvénylap a poénvadászatok kedvelőinek. Minőségi rejtvények, színvonalas grafikák, fergeteges humor.
Skandi Klub KÜLÖNSZÁM
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan skandináv rejtvénylap között. SKANDI KLUB! A kéthetente megjelentő rejtvénylap különszáma, amely kéthavonta várja a poénvadászatok kedvelőit. Állandó hősök, érdekes életutak. Minőségi rejtvények, színvonalas grafikák, fergeteges humor.
Skandi Órák
Havonta megjelenő, 16 oldalas kiadvány, amely kizárólag poénvadászatokat tartalmaz. Minden számban készpénznyereménnyel!
Füles Szám Szerint
Kifejezetten a rejtvényfejtők kívánságára megjelent rejtvénymagazin! Több, mint 60 szám szerint feladvány - Füles-minőségben! Megjelenik kéthavonta.
Poén-Kereső
Hetente megjelenő, 16 oldalas kiadvány, amely kizárólag poénvadászatokat tartalmaz. Minden számban készpénznyereménnyel!
Poén-Kereső Különszám
Negyedévente megjelenő, 68 oldalas rejtvénylap. Tele poénvadászattal! Minden számban készpénznyereménnyel!
Kemény dió
Havonta megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Olasz módra extra
Negyedévente megjelenő kiadvány, százoldalnyi terjedelemben, mely lehetővé teszi, hogy az olasz módra rejtvénytípust kedvelőknek sok érdekes, ritkán megjelenő vagy még sohasem látott fajtát, változatot kínáljon.
Szókereső
Kéthetente megjelenő rejtvénylap. Szórakoztató szóvadászat, pihentető feladatok minden korosztálynak.
100 poén
A humoros, skandináv típusú rejtvényeket kedvelők lapja. 80 oldalon 100 rejtvény.
Észjáték
Negyedévente megjelenő rejtvénylap, a rejtvényfejtést magas szinten művelők számára.
Grafilogika
Havonta megjelenő rejtvénylap, rejtvényekből rajzok.
Füles Poén
A poénvadászatokból sosem elég. Itt a Füles rejtvénylap-család legújabb tagja! Poénvadászatok 32 oldalon. Könnyed rejtvények, kedves humor, laza kikapcsolódás, kedvező ár!
Otthon Trend & Design Különszám
A lakberendezés területén bemutatja az új trendeket az Otthon magazintól megszokott magas tartalmi minőségben, prémium képi világgal gazdagítva.
Otthon Házak Különszám
Ebben a különszámban – az Otthon magazintól eltérően – családi házakat mutatunk be, kiemelve egy-egy építőipari szegmens mintaértékű megoldásait, szem előtt tartva a prémium minőséget.
Otthon BBC Kertvilag
Népszerű szakértők adnak tanácsot a hobbikertészeknek, praktikus információk olvashatók virág- és zöldségfajtákról, kertgondozásról. Foglalkozik a lap kerti problémák megoldásával, szép és színes virágágyások kialakításával.
Praktika Gyerek
A lap alapját a legérdekesebb gyermekeknek elkészíthető Praktika tartalmak gyűjteménye adja, ám új ötleteket is találnak azok az olvasók, akik szebbé, vagy játékosabbá szeretnék tenni kisgyermekeink életét és környezetét.
Kreatív Horgolás
Az angol Simply Crochet magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Kreatív Kötés
Az angol Simply Knitting magazin magyar nyelvű licence kiadása a Praktika szerkesztőségének gondozásában.
Kreatív Színvarázs
A Kreatív Színvarázs a felnőttek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő színezés szerelmeseinek szól.
A Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelennek meg a legújabb Kreatív színező lapok. A kiadvány pontösszekötős rajzoló feladványokat tartalmaz, az olvasó nem látja előre, hogy mi rajzolódik ki a végső ábrából, így pontról-pontra nő az izgalom és az élvezet.
Füles plusz
Szórakoztató, magazinos rejtvényújság változatos rejtvényekkel, kvízekkel, ismeretterjesztő rovatokkal, értékes nyereményekkel.
Füles évkönyv
A legszórakoztatóbb rejtvények gyűjteménye egész évre. Szinte valamennyi rejtvénytípus megtalálható benne, a kihívást kedvelők óriásrejtvényeket fejthetnek a mellékletben. Rengeteg pályázat, színvonalas nyeremények!
Kis Füles Különszám
Vakáció! A Kis Füles rejtvénymagazin nyári különszáma. Játékos foglalkoztató 6-12 éves gyerekeknek, 100 oldalon! A kiadvány mellé ajándékba Disney játékkártyát adunk.
Füles Sudoku közepes
A Füles Sudoku közepes a Füles, és a holland Keesing Media Group közös kiadásában jelenik meg a Füles új kiadványa. A lapban közel azonos nehézségű (4-5-6) rejtvényeket találhat mindenki a tudásának és kedvének megfelelően kéthetente.
Sudoku EXTRA
525 feladvány sudokurajongóknak! Több mint 20 rejtvénytípus, a sudokufeladványok teljes repertoárja – kezdőknek és haladóknak.
Füles Sudoku EXTRA
525 feladvány sudoku rajongóknak! Több mint 20 rejtvénytípus, a sudoku feladványok teljes repertoárja – kezdőknek és haladóknak. Tudásszintjét különböző tesztfeladatsorokon ellenőrizheti.
Rejtvény Klub Különszám
Figyelemfelkeltő kiadvány a számtalan rejtvénylap között. A REJTVÉNY KLUB kéthavonta megjelentő különszáma. Sokféle rejtvénnyel, rengeteg poénvadászattal, viccekkel és rövid, érdekes írásokkal.
Füles Skandi EXTRA
A népszerű Füles Skandi rejtvénylap különszáma. Száz oldalon 125 poénvadászat típusú rejtvény! Magas színvonal, kedvező ár! Megjelenik negyedévente.
Skandi Klub EXTRA
A Skandi KLUB rejtvénylap kéthavonta megjelenő extra kiadása, rengeteg skandival. 100% rejtvény, 100% szórakozás!
32 oldalas, havonta megjelenő rejtvénymagazin. Kizárólag poénvadászatokat tartalmaz. Minden számban készpénznyeremény!
Miss Skandi EXTRA
Még több rejtvény! Még több humor! Még több sztár! Itt a Miss Skandi Extra! Sztárok és poénok 64 oldalon – nem csak hölgyeknek!
Kemény Dió EXTRA
100 oldalon 100 különleges feladvány a rejtvényfejtés mestereinek! Minden kedvelt rejtvénytípus megtalálható benne, az Olasz módrától, a Rejtvényszigeten keresztül, a különböző kevert feladványokig. Garantált minőség, magas színvonal!
Poénvadászat
Humor és rejtvény hétről-hétre. Tizenhat oldalas gyűjtemény a legnépszerűbb rejtvénytípusból. Értékes pályázati nyeremények.
Olasz módra
Havonta megjelenő rejtvénylap a nehezebb rejtvényeket kedvelők számára.
33+1 vicc
Havonta megjelenő rejtvénylap a népszerű Plusz egy vicc típusú rejtvények kedvelőinek.
99+1 vicc EXTRA
Havonta megjelenő rejtvénylap a népszerű Plusz egy vicc típusú rejtvények kedvelőinek.
32 poén
Könnyedén fejthető rejtvények, a humor szerelmeseinek! Szórakoztató kikapcsolódás, garantált sikerélmény!
Poénkoktél
Havonta megjelenő rejtvénylap, a népszerű, skandináv típusú rejtvényeket tartalmazó lap.
Logika
Havonta megjelenő rejtvénylap a logikai rejtvényeket kedvelők részére.
Poénvadászat EXTRA
A legnépszerűbb skandináv rejtvénylap - a Poénvadászat - negyedéves extra különszáma. 125 skandi, 250.000 Ft készpénznyeremény!
Füles Poén EXTRA
A poénvadászatokból sosem elég! A népszerű Füles Poén rejtvénylap különszáma. Poénvadászatok 116 oldalon. Könnyed rejtvények, laza kikapcsolódás, színvonalas grafikák, kedvező ár. Megjelenik kéthavonta!

Weboldalak

Otthon.com
Az otthon.com kísérőnek szegődik az olvasó mellé, ami az ingatlan kiválasztásától a berendezéséig, a kisebb felújítástól az energiatakarékos megoldásokig ötletekkel és újdonságokkal szolgál.
Praktika.hu
A praktika.hu folyamatosan frissülő tartalmat kínál mindazoknak, akik vonzódnak a kézműves technikákhoz, akik szeretnék fejleszteni a kézügyességüket vagy nagyra értékelik a saját kezűleg készített tárgyakat.
Otletmozaik.hu
Az otletmozaik.hu gyors és szakszerű információkat kínál az építkezés, felújítás, barkácsolás, kertépítés témakörében. Weboldalunk kiemelt hangsúlyt fektet az új építőanyagok, eljárások, eszközök, szakemberek bemutatására, összehasonlító tesztjére, a szegmens legfrissebb híreinek azonnali közlésére.
ÁSZF