IQ Press Lapkiadó Kft.

Újdonságok

Újdonság a magazinpiacon – a Kreatív lapcsalád
2015. október


Újdonság a magazinpiacon – a Kreatív lapcsalád
Kiadónk új lapcsaládot indít részben brit piacvezető licenc tartalmakra alapozva. A Kreatív Horgolás (Simply Crochet), a Kreatív Kötés (Simply Knitting) és a Kreatív Keresztszemes hímzés (The World of Cross Stitching) negyedévenként, az évszakokhoz igazodó tartalommal jelenik meg. A kézművesség nagy népszerűségére alapozva a magazinok a modern, trendi stílust a hagyományos technikákkal kombinálva jelenítik meg. A Kreatív Kötés és a Kreatív Horgolás a felnőtt és gyermek öltözetek mellett otthondekorációk és játékok elkészítését is bemutatja. A modellek között kezdők és haladók is találhatnak kedvükre valót. A Kreatív Keresztszemes hímzés pedig az egyik legnépszerűbb hímzéstechnikára építve változatos és ötletes anyagokat közöl.
A lapcsalád negyedik tagja – a Kreatív Színvarázs – saját kiadású termék, amely a felnőttek körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendő színezés szerelmeseinek szól. A negyedévente megjelenő kiadvány célja, hogy vásárlói néhány percre elfelejthessék a mindennapok gondjait, kikapcsolódhassanak, ellazulhassanak. A színezés stresszoldó, nyugtató hatása mellett a magazin sikerélményt is biztosít, hiszen olvasói saját hangulatuknak és stílusuknak megfelelő gyönyörű és egyedi képeket alkothatnak.
KLUB Rejtvény és KLUB Skandi – az új rejtvénylapcsalád
2015. október


KLUB Rejtvény és KLUB Skandi – az új rejtvénylapcsalád
A 2015. januárjában indított Skandi KLUB magazin rejtvénylap családdá bővült. 2015. októberétől jelenik meg a Rejtvény KLUB kétheti rejtvényújság, valamint a Skandi KLUB Extra kéthavi poénvadászat gyűjtemény.
A KLUB rejtvénylapok modern külsővel, minőségi rejtvényekkel, készpénznyereménnyel és rengeteg szórakozással csábítanak olvasásra, rejtvényfejtésre. Szlogenünk: 100% rejtvény – 100% szórakozás.
Megjelent a Füles 3000. lapszáma!
2014. augusztus


Füles 3000. szám
Sajtótörténelmet írt Magyarország legnépszerűbb rejtvénylapja, a Füles! 2014. augusztus 19-én megjelent a 3000. jubileumi szám, ami nem csak a magazin, de a hazai újságkiadás történetében is óriási siker. És hatalmas teljesítmény is, hiszen a Füles háromezer héten keresztül több millió embernek nyújtott kikapcsolódást, szórakozást, ismeretet, játékot, kihívást. Ebben az időszakban több mint 39 000 keresztrejtvényt közölt. Hasábjain jelent meg Magyarországon először Poénvadászat, Plusz egy vicc típusú rejtvény és a bűvös négyzet, ami ma Sudokuként hódít. Csak a lap nevével összeforrt Tanár úr, kérem! című kvízrovatban 40 ezernél is több kérdést tettek fel az olvasóknak. A Füles borítóoldalain 3800 hazai és külföldi sztárt, együttest mutatott be. A legtöbbször, pontosan 13 alkalommal Kovács Kati Kossuth-díjas énekesnő mosolygott a címlapon.
A különleges pályázatairól, értékes díjairól ismert kiadvány sok ezer tárgynyeremény mellett több mint 115 000 000 forint készpénzt sorsolt ki megfejtői között. Legnépszerűbb pályázatára – melyen egy élő malacot lehetett megnyerni – több mint 80 000 megfejtés érkezett. A képregények szerelmeseinek is megdöbbentő lehet a tény, hogy a Fülesben az elmúlt ötvenhét évben 500-at is meghaladó számú irodalmi mű képregény változatát ismerhették meg az olvasók. És a két évszázadon átívelő rejtvénylap még ma is tud újdonságot adni, hiszen a Füleshez köthető az iPadre kifejlesztett első magyar nyelvű skandi rejtvényalkalmazás is. A 2014. augusztus 19-én megjelenő jubileumi Füles kiemelt Retró válogatás blokkal és 1 millió forint értékű különleges nyereményekkel ünnepli a 3000. számot.
ÁSZF